Thursday, January 5, 2012

tinggalkan shoutmix jum. tuka lain pulak. terjah!

sape yang belum tuka tu? meyh cini.
nanti bored plak takde kotak mjerit :)


adat orang berniage. mesti nak untungkan? tapi kite sebagai penguna takkan nak jadi bodoh ikut je cakap die. now myra nak ajak ramai2 jum kite tinggalkan shoutmix dan bertuka kepade yang lebih comel :))

ha!! cumelkan ? pink lagi. warne korang boleh set sendiri la. sries senang pakai ni dari shoutmix tu. .

if korang nak tuka cam myra pakai ni tengok at bawah ni

pergi at shoutbox myra. then ...

click at cbox tu then pandai la korang daftar.
tapi sure korang puas hati punye :))

cube try test oke <3

^_^


terima kasih kerana membaca ^_^