Friday, January 6, 2012

bukan semue orang boleh tengok kite lebih.

haiiiiii! rase nye sape yang bukak shoutbox myra tu ade terbace kowt something kat situ. ade orang giler m'jerit pulakkan? hmm. .

a.a.k untuk perempuan yang tidak di kenal pasti identiti :))


nak buat macam mane. bukan semue orang boleh tengok kite senang. myra pun tak paham kenape that girl cakap myra cam tu. 
 myra memang tak kenal die. bagi link blog pun main hentam je. maybe die takde web kowt.


haha. myra mule2 t'kejut jugak tengok ni. atlast myra tergelak pulak.
bajet hot? myra tak hot la. maybe u tengok myra u yang jadi hot kowt.

myra mintak sangat die if bace entry ni. jumpe myra. nak jugak myra tahu sape die niyh. sorry la myra tak pernah kacau orang. tapi myra tak tau kenape orang suke sgt take care pasal myra. 

myra ngat tamay zaman sekolah da takde camni lagi. rupe nye ade lagi. . its oke. myra nak cool je..
tak nak hot2. . :D


^_^




terima kasih kerana membaca ^_^

0 join berceloteh :D: