Saturday, April 14, 2012

hi there . . .

lame tak update belog ni. yela da duduk hostel sebuk dengan assignment lagi. .





alhamdulillah result midsem memang memuaskan hati. .
anatomy
fizik 
pengajian agama
english

memang semue result memuaskan hati 4flat gitu. cume fizik je hampeh sikit. . salah sendiri. orang study aku tidokan. haa amek result 32/50 tu. . tenung sampai juling @_@

psychology je takde test. i don know la kenape . .


what ever. most important ......
3misi myra 

4flat !

university is london
doctor

  insyaallah :)





terima kasih kerana membaca ^_^

Saturday, March 24, 2012

mine !


For beautiful eyes, look for the good in others. for beautiful lips, speak only words of kindness; and for poise, walk with the knowledge that you are never alone. 

It is better to be beautiful than to be good. But... it is better to be good than to be ugly. hahah ! merepek sudah :D

 actually, I want to say that I had just returned from berfoye-foye. sambil membaca buku cinte jiwang karat ! choii. . mengntuk myra membace nye -.-

try test cube lah bace this book ea. so interesting <3

sampai naik sembab mate niyh mengadap novel ni 

weee. . saye de elmo awak ade ??huhuhu :))



*********






terima kasih kerana membaca ^_^

Thursday, March 22, 2012

colouring my life

hai! hai ! and hai! rindu sama ini belog . sorry reader busy sikit. hari2 mengadap lappy tp tak ade mase nak update :D
jup posing dulu . cehhh ! nak tanyang spek mate baru siap di tempah !
alhamdulilah mate semakin pulih. ngeee :)) power semakin kurang. if dulu 100 something now kiri kanan baru 75 :D 


so today hari budak2 ambil result SPM. CONGRAT !
 kepade semue yang berjaye. yang tak berjaye jangan malu repeat paper ea :)) 

tahniah kepade buah hati saye . dalam tak belajar die pun result boleh tahan :D

tadi die mintak no phone pusrawi. nak mohon sane kowt :D
wahhhhhh! suke abis niyh. . satu kolej mane tak sukekan?? :)) haha. semoge pemohonan waqqas bejaye <3
There is only one happiness in life -- to love and to be loved. 

KOlEJ ?

powerpuff girl and boy ni :D
location : Hospital Pusrawi
activiti : walkaton

class ??


alhamdulillah segale nye lancar buat mase sekarang :D
cuti midterm yang memeningkan dengan assignment psychology until now are not ready :(


********






terima kasih kerana membaca ^_^

Saturday, January 28, 2012

chef myra :D


chef myra oke :D
kalah izani kali niyh . .
makan2 bersama housemate lerh :))

^_^


terima kasih kerana membaca ^_^

Sunday, January 22, 2012

happy holiday guy :D

first batch dip. in physiotheraphy.
sorry boy gurl menguasai ini kos :D
other kos don't be jelly :D

semiggu yag memag meletihkan. tapi heaven abis.
naik cuti nanti confirm otak masig2 mereng balik. .


da ade gaye da tu. . haha 

^_^



terima kasih kerana membaca ^_^

Sunday, January 15, 2012

saye rase sunyi :(




hari ni macam yang myra cakap. myra masuk hostel. actually student kos myra ade 30orang je.
so bler dapat kunci bilik . berpecah semue membe. myra dapat rumah dengan senior pulak. sedey je msuk hostel td. . masuk rumah kosog je. senior semue tak de kat rumah. .
tak pe la. esok baru myra pergi jumpe dorang. .
hahh! buli? sape berai nak buli myra? haha. .


terima kasih kerana membaca ^_^

Friday, January 6, 2012

bukan semue orang boleh tengok kite lebih.

haiiiiii! rase nye sape yang bukak shoutbox myra tu ade terbace kowt something kat situ. ade orang giler m'jerit pulakkan? hmm. .

a.a.k untuk perempuan yang tidak di kenal pasti identiti :))


nak buat macam mane. bukan semue orang boleh tengok kite senang. myra pun tak paham kenape that girl cakap myra cam tu. 
 myra memang tak kenal die. bagi link blog pun main hentam je. maybe die takde web kowt.


haha. myra mule2 t'kejut jugak tengok ni. atlast myra tergelak pulak.
bajet hot? myra tak hot la. maybe u tengok myra u yang jadi hot kowt.

myra mintak sangat die if bace entry ni. jumpe myra. nak jugak myra tahu sape die niyh. sorry la myra tak pernah kacau orang. tapi myra tak tau kenape orang suke sgt take care pasal myra. 

myra ngat tamay zaman sekolah da takde camni lagi. rupe nye ade lagi. . its oke. myra nak cool je..
tak nak hot2. . :D


^_^




terima kasih kerana membaca ^_^

Thursday, January 5, 2012

tinggalkan shoutmix jum. tuka lain pulak. terjah!

sape yang belum tuka tu? meyh cini.
nanti bored plak takde kotak mjerit :)


adat orang berniage. mesti nak untungkan? tapi kite sebagai penguna takkan nak jadi bodoh ikut je cakap die. now myra nak ajak ramai2 jum kite tinggalkan shoutmix dan bertuka kepade yang lebih comel :))

ha!! cumelkan ? pink lagi. warne korang boleh set sendiri la. sries senang pakai ni dari shoutmix tu. .

if korang nak tuka cam myra pakai ni tengok at bawah ni

pergi at shoutbox myra. then ...

click at cbox tu then pandai la korang daftar.
tapi sure korang puas hati punye :))

cube try test oke <3

^_^


terima kasih kerana membaca ^_^

Wednesday, January 4, 2012

why !

everyday = fake smile =)

enough to fight for  you. compromise for you. and sacrifice myself for you if you need be. enough to miss you incredibly when we're part , no metter what length of the time its for and regardless of the distance. enough to believe in our relationship, to stand by it through the worse of time , to have faith in our stength as a couple, and to never give up on us. enough to spend the resr of my life with you. be there for you when you need or want me , and never , ever want to leave you or live without you # fact

but now i feel so sad :(
why to be like this ? what's wrong with me? what i've done for him? any attension at first he was for me? Where go the words of love that he sprinkle for me?  why did he change ? what should i do to make him aware? do i leave him? he really made my heart broken to see dramatic changes in he behavior.

he should realize that he had hurt a woman who really loves him.
must know that he is guilty!!! ;((

=_=




terima kasih kerana membaca ^_^

Tuesday, January 3, 2012

jangan meletakkan harapan !

myra tau ade someone selalu usha myra hari2. myra tahu hari2 die bukak profile Fb myra. myra tau hari2 die bukak blog myra. die seolah2 mahu mengenali myra lebih dekat. setiap kali myra on9 mesti die hantar chat. semue yang myra post die akan like n komen. tapi myra tidak pernah balas walau satu perkataan pun pd die.

di satu sudut myra amat m'hargai die. myra suke care die ingin m'dekati myra . percayelah dari tingkah laku seseorang kite boleh tahu isi hati nye. meski pun die tahu myra da berpunye. die tetap mahu m'dekati.

luahan hati die yang myra tak pernah balas. myra taknak die menaruh harapan!

tapi im so sory. myra tak boleh. di hati myra hanye ade die(waqqas) tak pernah myra t'lintas untuk m'dustai hati die. myra harap orang tu paham dan mengerti.

ramai lgi mmbe Fb if jumpe myra at luar ye2 tego padahal myra tak kenal pun. ramai lagi perempuan yang baik. u boleh dapat. tapi bukan myra. i'm not saying im perfect . in fact i know far from it . im just saying im so worth it  coz ade yang sudi mengenali myra.

we are all the little weird and life is little weird and when you find someone whose weirdness.
only waqqas in my heart :D

^_^


terima kasih kerana membaca ^_^

Monday, January 2, 2012

special untuk si manje :)

mickey (6tahun)
nomie(coklat) nomot(itam)
1month










dolly (1 tahun)






hari ni shoping untuk anak2 kesayangan myra jewh :))









^_^



terima kasih kerana membaca ^_^