Friday, December 16, 2011

hmmmmmmmMm


how many day i didnt update this blog ! myra nak update tapi tak de mud. sries takde mud.
first coz myra bengang dengan waqqas tu. myra rase tak adil la ape yang die buat kat myra. pe myra nak buat semue salah. nak pergi kerje pun tak boleh. nak keje jauh sikit tak boleh. semue tu unfair.
now bile die nak keje boleeh plak jauh2. cakap myra ni die buat bodoh je.
myra tak tahu la sampai bile myra boleh tahan dengan die.
sakit hati la di layan macam ni. myra selalu paham die. I know all the people try to find their own money after the end of their school years. but, why he can't understand me? I do not groan he wants to work remotely. but, why the time I was before, he can't understand?

sudahhhhhh !

nak cerite pasal ni pulak. . I have final exam tomorrow. I hope that I'll pass with flying colors ! weeeeeeeee:D
and next year l'll be out of my house to move into the new world. maybe difficult for me to adapt.
but, I l'll try my best :)
talk about my coz . many people asked me why you didnt take the nursing feild ? my answer briefly . 
im afraid of blood ! myra boleh pensan!.
so better myra ambil coz fisio yang memang myra minat :D



terima kasih kerana membaca ^_^