Saturday, December 10, 2011

=='

judging others againes our own standards is being egoistical .
respect everyone's right to be diffent !
PAHAMM !



jangan la disebabkan myra tak nak take pict dengan boy korang nak cakap macam2.
myra just take pict ngn boy dengan abu je. bukan ape . myra tak nak di sebabkan gamba kite orang b'gaduh! dari gambar macam2 cerite boleh kelua.
ramai2 boleh kowt tapi berdue tak laaa. paham la sikit oke.

otak tu nia matang sikit!!












terima kasih kerana membaca ^_^

sabtu!

bored nyew tak de plan nak kelua pun . maybe malam baru nak date dengan ayah. biase la pakwe saye tu suke ajak myra date malam2 nak ajak ayah g danau la.

takpe la now myra duduk rumah makan coklat banyak 2 .


nampak tak ? nampak tak?! banyakkann???? ape nakkk? tak boleh ! buewkkkkkk ! hahah. . tu pun 'daim' da 2peket abish abang dengan adik myra songlap! tinggal due paket tu je.

hari memang tak makan lauk lain. coklat je. sampai naik muak daaa. .

oke la. tengah sebok menaip ni akak ajak teman pergi beli barang plak . .

oke kawannn. . bubye =)
terima kasih kerana membaca ^_^