Tuesday, December 6, 2011

sorry. saye tak pernah marah ..

i always do something amazing when no one's watching !

paham tak pe myra maksudkan? tak payah tau la . hmmmmmmmm. . myra nak cakap ni. myra tak pernah marah. tak pernak mara? tipu la. . tapi betul myra tak pernah marah pasal bende ni.

myra tak kesah if ade orang nak ikut style myra. . pe myra pakai or what. tapi yang myra marah die ubah perangai die pun sebijik macam myra. . owhhh! please! pe bende ni? be your self la. . namak fake sangat.

myra da lame perasan. tapi myra malas nak cakap. but bile ramai sangat yang bagi tau myra pasal ni. dorang cakap dorang da fedup ! >.<
myra rase myra kene tulis something at blog ni. and i hope die bukak and read! tengok bahase myra pun da tunggang langgang.

cik adek oi.. orang bukan suke kau buat peragai cam tu. orang menyampah la sayang. .
tah pe yang korang suke ikut myra pun myra tak tahu. haha. . myra ni memang peramah orang nye. kuat m'bebel. sampai mak ayah pun tak larat nak dengar. korang suke dengar eh? great la camtu =)

myra tolong sampaikan je sayang. hope sangat u cam dulu balik.
myra tak suke dengar orang mengate kamu.

lOVE YOU <3





terima kasih kerana membaca ^_^

owhhhhh! binatang ape tu !

oke ape yang dalam otak myra hari ni ? ofcoz myra tengah marah dengan die. memang la tak de fun. tapi agak2 la 2 hari langsung tak rety nak contact. tapi tak pe myra da kirim salam takziah at adik die,

sebenar nye nak cakap yang myra tadi belari and melompat2 macam berok da. sebab pe ehhhh!
sebab myra nampak tikus masuk rumah dari pintu belakang. and dari belakang jugak la myra lari sambil jerit " ayahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tikusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss! " di sebabkan jeritan myra tadi tu satu rumah panjat meje. hahaha. . memang kelakar giler. mengalabah masing2. .

ayah sorang jela yang pergi kejar tikus tu. tapi tak dapat. die lari tah kemane tah. . tapi myra sure dalam rumah lagi. that why dari tadi myra duduk atas sofa until now tak bangun2 lagi. huhhhh. . tido atas sofa jugak la malam ni =(

myra kau memang sengal lahhhh !
terima kasih kerana membaca ^_^