Thursday, December 1, 2011

soronok bahan myra kan?!

tak de motif !

mak jemah !! sape tu ? wahh banyak langsi la kate myra mak jemah . . niyh la peragai orang pelik2 ni. .
eh ! myra asal tembam ? asal buncix ni ? punggung kau da besar la. dulu leper je ! wahhhh !
bangak kau komen pasal akukan?

mak jemah masak ke? hoii mak jemah jage anak ke? sekali aku lempang kau mati tak berkubo nanti. .
myra kau modelkan dulu? wahh nampak sangat da pencen. perut da kedepan. pe tips kau?!

eh hantu betul korang ni. . tunggu la aku diet balik nanti *tatau la bilekan ! haha. . relax la. myra da jemu kurus. nak jgak gemuk. dulu kurus korang cakap aku papan! pe pun tak de. now da gemok pun nak bising jugak! weyh 10kg tu naik. slow2 la.

mak pun da bising ni. haha. . i'll try my best ! mak jemah pun mak jemah la. . mak jemah pun famous what ?

buewwkkk c(:



terima kasih kerana membaca ^_^

tanda - tanda cinta semakin pudar

  •  Malas angkat telefon..
  • Taip sms pun pendek2 jer
  • Dengan orang lain dia boleh cakap ‘single’..!
  • Bagi alasan.'awak nie terlalu baik untuk saya.saya tak layak untuk awak.' masa ngorat kita dulu xda pulak timbul hal tu..!
  • Bila kita cakap “i love u” or "i miss u", dia balas ‘K” ja..?!!
  • Ada apa2 hal asyik cakap malas, malas, malasss ja..
  • Sudah pandai bergurau secara kasar n menyakitkan hati.
  • Dia dah x kisah kalau tak jumpa pun..sebulan x jumpa lagi bagus
  • Apa kita buat dah tak betul dimata dia.
  • Dia nampak kelemahan kita lebih dari kebaikan..
  • Dia dah tak kisah apa yang jadi pada kita
  • Susah nak senyum @ gurau2 macam dulu-dulu..
  • Dulu-dulu asal nak keluar dating jer mesti nak pakai baju matching..sekarang dah .taknak.. rimas  katanya..poyo plak dah katanya sekarang
  • Dulu boleh jer bergayut berjam-jam.. sekarang 5 minit pun susah,..katanya tak ade mood!   
     80% same dengan awak waqqas !
    renung2kan dan selamat beramal . i hope soo la waqqas.
    love you abang <3


credit : fb mari! tak tahu la sape punye ayat ni. lupe . sorry =(
terima kasih kerana membaca ^_^