Sunday, November 27, 2011

banyak rajin mau kongsi cerita !



oke! myra nak cerite pasal class paling besh. make up art ! sebelum ni myra study just for wedding and modelling. know myra keluar sikit lg modal untuk makeup art ! sikit la sangat dekat 2k jugak la.
seronok memang seronok la.

makeup art lebih mencabar coz mengunakan crativiti memang sampai sekarang myra hanco lg. still kene study hard. . modal untuk study pun sangat hard la :)


time class ni paling bosan !
                                                                        tapiiiiiii !

class ni terhebat la. . tu pondan bukan ppoan uh =)

tamat pengajian ni memang myra cari duit la. . class ni just untuk isi mase lapang je.
memang minat dari kecik ! so teruskan je :)


terima kasih kerana membaca ^_^

ahad ! jum operasi kecil-kercilan =)

di sebabkan myra da menyampah sangat! call orang macam orang tu tak de mulut nak jawap ! so myra de operasi baik punye . . jummm !


nampak tak? tak nampak bute la tu ! haha. . operasi buat sepah kecil-kecilan. .
*actully myra nak buat egg tard tart =)


wahh ! heaven abish myra. rajin betui kau ni. haha. ! memang myra suke buat bende camni. tapi yang jadi nye sekali sekale. yang tak jadi nye selalu ! opssss! kantoi sudahhhhhh !

niyh pastry die oke ! yang penting bukan myra buat. beli pastry yang da siap! senang je :)


cumell tak ? jum bakar die.

ngeee =) jadi lah !! jangan jelez nye.

memang myra buat banyak . tapi habis semue dorang makan. tinggal niyh je =)
korang tengok je ea =)


memang hilang bored myra buat bende alah ni je. makan sekali da muak! makan due kali nak makan lagi :)
weeeeeeee =)

terima kasih kerana membaca ^_^