Saturday, November 19, 2011

saye makin bersyukur :)


thnks pika :) cantik? haha. . buat myra kembang je.
kelebihan? maybe. . thanks god. . u orang yang ke-9 cakap camtu.
wahhh! siap kire. tu la myra. . sgt ingat bende2 tu. .






thnks misha. myra tak dapat bukak blog misha coz misha masukkan link myra.
hope myra bace entry niyh. . haha. . tak sangke ade yang sangup bukak blog ni  hari bace entry ea. .
love u more <3

niyh lg sorang mahluk tuhan paling seksi niyh. masukkan link myra. camne la myra nak searh?
hahah. . model?? nakkkkkkkk!!! tp myra da kembong. . boleh lagi ke?? nak jd model bra pulak. . haha.
mish uuuu!



terima kasih kerana membaca ^_^

indon menunjukkan kebodohan :)

check in dalam page ni. boleh tengok kebodohan inDOG ni :))

bende yang tak de , di ade2kan.

myra bukan nak cakap ape. bile di fikir2kan. . patut la banyak bale yang menimpe negare die. coz rakyat die tak tahu bersyukur. sesame islam pun nak ajak b'musuh. . otak yang tak cergas pelajaran yamg tak tinggi. ilmu yang tak banyak membuatkan rakyat nye mempunyai otak yang senteng :))
terima kasih kerana membaca ^_^