Friday, November 4, 2011

berbekalkan 3 ringit :D


fuhhhh ! lepas pergi interviewkan? ha myra pum merayau la.
mule2 pergi jusco setia wangse dulu. tp sebelum pergi ayah de bagi duet 30henget tok makan.
oke myra pun lepas interview lapa then pergi la carik makan dengan akak. .
takkan la makan  sampai 27 ringit an?
xde2. . actully makan akak yang payung ! heaven abis ha..

lepas tu pusing satu jusco. myra de la masalah perempuan skit.
di sebabkan tlampau sakit. macam2 ubat la myra beli. mbazir je pasal semue tu de at rumah. tp sakit punye pasal myra beli jugak la !

otway ke wangse walk :)

RM3.00 !!

dengan mbekalkan duit lebih tu tggl 3get je. myra pergi berhijrah ke wangse walk pulak. coz nak lepak dekat sikit dengan office mak. sementare nak tggu mak balik myra pusing satu wangse walk tu. tak kesah sangat duet tu. lagi pun naik keretekan? bukan naik bas. if naik bas myra da nangish tepi jalan da. heii pe pun tak boleh ! tp sempat gak singgah makan lg at NZ baru depan wangse walk tu. duit kakak la an.. thnks la akak ku !
at lembage Hasil !
tengok nak interview pun selambe je. tak cuak pun !

terima kasih kerana membaca ^_^