Friday, October 28, 2011

i'm A girl with aititude

that's your problem you care too much la myra !


jerawat punye pasal myra boleh gile. sanggup kelua duet beratus asalkan muke myra elok !

actually x kesah sangat pun kenape perangai camni. turun mak la tu.
dari kecik memang die jage sangat muke anak2 die ni.


ni lagi satu myra sakit hati la orang nak mengate myra bukan2.
setakat SPM kau yang m'bekalkan kau 3credit then masuk SEGI kolej tu and kau yang credit cukup2 makan 5credit tu  nak memekak dengan aku nak cakap aku bukan2 tak payah !

bukan sebab aku bangang aku tak sambung study lagi. tapi sebab pihak kolej tu yang bangang !
one thing if aku bangang aku tak dapat UPU UiTM ! kau ade?
jangan pertikaikan kenape aku tolak bende tu. aku tak minat. so buat ape aku nak teruskan?
aku nak sambung dalam bidang sains jugak.
yuran aku kau banyar ke? x kan? so tutup mulut kau. nyorok result kau yang xbrape nak laku tu !


jage tepi kain kau sendiri. aku tau pe aku buat. aku tau pe aku minat.
 aku tau nak rancang kehidupan aku. kau bukan tuhan ! bukan kau yang tentukan hidup aku.





terima kasih kerana membaca ^_^