Monday, October 24, 2011

busuk saye nak awak tahu !

Love is swift, sincere, pious, joyful, generous, strong, patient, faithful, prudent, long-suffering, courageous, and never seeking its own; for wheresoever a person seeketh his own, there he falleth from love.
kite selalu gaduhkan? tapi kite senang baik . kite selalu cakap nak putuskan? tapi kite tak kan boleh putus.
saye sayang awak. sye tahu dari mule kite b'same saye banyak sakitkan hati awk. saye suke kelua sane sini, melepak dengan boy. tapi tu semue saye. tapi lepas awak tegur saye tak buat da until know.
 banyak salah saye at awak. saye tahu saye banyak sakitkan hati awak dengan kepave saye yang cepat baran ni.

saye tak tahu kenape saye boleh dengan awak. saye ta penah kenal awak sebelum ni. nampak dekat sekolah pun tak penah. first time jumpe ape la lagi bukan saye pandang awak pun. sye pandang betine tu je.

tapi bile kite couple semue salahkan saye. konon saye rampas awak! tapi awak tahu yang sebenarkan? saye tak nak at awak coz awak dengan betine tu. awak yang cakap sanggup nak clash ngn die sebab die tipu awak. tp orang lain kutuk saye. ye saye lg tue dari awak. tapi saye bukan tue10,20 thun dari awak.
siap die orang boleh cakap sebulan due clash la tu. xde pun lepas saye habis sekolah.
konon nye coz saye ni play girl. kepale otax dorang la.

kite bahgiekan dulu. pg sekolah same2  , balik pun same. rehat makan bsuap lg.
saye tahu sbab tu dorang lg xsuke tengok kite. dorang jelez!

tapi bile saye abis sekolah mule la ashik nak gado. coz saye keje xd time untuk awak.
tp saye rehat dengan awakkan? saye tahu awak takut saye curang time saye keje. tp percaye la. saye xpernah curang. saye mengaku ramai yang kacau and test saye. tp awak boleh tanye dorang saye xpnh layan. maki pernah la. lagi satu awak tak suke saye kerje malam balik subuh2. cos malam saye keje dengan laki and saye sorang girl. tapi SUMPAH tak pernah mgatal. coz kerje saye t'lampau baynk sayang.

saye sayang awak walaupun awak banyak sakitkan hati saye.  tp standard la. mane penah orang xde salah paham. lagi pun kite due2 keras kepale.

awak menangis
awak text saye , awak tanye if abang mati anje boleh hidup x?
saye jawap boleh hidup atas kubur abang.
then saye call awak. saye dengar awak nagish bukan sikit2 , teruk. saye serbe salah. saye sedih sebab jawap cam tu. saye tanye awak kenape ni? awak jawap , abang mimpi anje mati, abang hidup sorang2. anje tinggalkan abang. jujur saye cakap saye terus nagish. dalam hati anje cakap. yaallah tenangkan la jiwe die. panjangkan la umur aku untuk m'jadi teman hidupnya. then anje cakap at awk sayang, anje ade ni. xmo nagish ea.  saye tak sangke yang awak perlukan saye begitu sekali.

saye tetap akan ade bersame awak. walaupun satu hari nanti saye akan jauh dari awak untuk mngejar cite2 saye. sampai mase kite akan cari jalan yang halal. insyaallah.


saye minta maaf atas segale dose yang saye lakukan sepanjang hidup bersame awk


terima kasih kerana membaca ^_^