Friday, October 7, 2011

ci comot Mickey Mok !

see bile die dah baring atas sofa jangan kacau la
ini buchux myra. keje die makan tydo, makan tydo.
tu jewh. manje sangat dengan tuan die jewh. dengan orang lain die tak nak dekat pun.
makanan kegemaran mickey niyh ikan fresh. dia tak makan biskut macam kucing belaan lain tu.
tapi bukan semua ikan die makan. juz ikan kembung and pelaling je dan kene pastikan ikan tu tak b'bau. if b'bau die tak makan (diman kucing ni) maklum la da biace di manjekan.
berat die last myra tmbang 7kg. berat jugak la. nak angkat pun payah sikit.
tp yang besh pipi die tu boleh tarik2. cause lemak jewh je at pp ci comot niyh._______
habis m'bebel  :)

terima kasih kerana membaca ^_^

rendah hujan bersama abu waqqas :)

cacing tu tak de la rupe macam ni.
cacing tu m'jijikkan !!
haa.. ujan bukan main lebat. tapi kiteorang klua lambat sikit tunggu ujan rede. semate mate untuk beli cacing dekat kedai haiwan at semenyih tu.
actually cacing tu untuk ikan kesayang my father in law. ha ! perasan !
lepas beli cacing ape lagi lepak kodai mamak la. tp tak take pict lak td.
tatau la kenape.
selalu mzt take nye. maybe cause ujan and t'lampau sejuk.
acually myra demam and bucux myra tu tak bagi ikot cause hujan.
tapi da myra ni gedix orangnye. memang nak mengekor jewla.
waqqas? dye xkan boleh tolak permintaan myra cause if die tak bagi mesti myra taching ang merengek la.
habbit tu !

terima kasih kerana membaca ^_^