Thursday, October 6, 2011

kenape suke cakap macam2 pasal myra? patut ke?

itu jewh yang mampu myra cakap dekat orang yang busuk hati busuk ketiak !
dok menyemak dekat FB tu and bajet hot. weyh aku kenal kau pun tak tau. so jangan lah dok kutuk orang sane sini. maybe la kau pernah nampak aku. but ape aku buat and pakai , aku tak pernah minta duet mak bapak kau. and kalau la aku salah mak ayah aku yang akan tegor aku dulu. so watch your mouth cheep!

terima kasih kerana membaca ^_^

perlu ke tarik orang ke blog ?

ofcoz la bagi myra tidak same sekali !
cause what?
cause myra rase ni secret life myra. tapi kalau orang tengok tak kesah sangat pun .perepek la kau myra !
annoying @_@


terima kasih kerana membaca ^_^