Tuesday, October 4, 2011

miss you




i want to go back to this period
i want to with him all the time as before.
i was very sick for our collective memories in time I was in school.
kalau la kite sebayekan.. hmm
just redha jewh..
Iloveyou <3

terima kasih kerana membaca ^_^

convocation abang :)





tengok  bukan main happy lagi dorang convo !
actually convo niyh last year. tapi baaru nak update. haha. sje jewh tengok abang conve aku jadi berkobar2 nak belajar. muke masing tersengeh2 jewh.
happy sangat la tu 3tahun belajar at last habis jugak.
so myra nak sambung belajar tinggi2 and nak convo 2,3 kali. baru besh !
__________________________________

terima kasih kerana membaca ^_^

mysterious ! next door neighbor lost !

soo cute ! anjing die time kecik camni la :)
actually myra da tak nampak untie sebelah rumah da 4hari. risau jugak . yela takot die mati sorang2 dalam rumah ! huhu :)
yela die hidup sorang2 laki da mati last year. anak xde. die pun da tue.
so petang tadi myra tibe2 rase pelik coz anjing die senyap je. myra pun dengan selambe kua g tengok anjing tu. myra tengok die terbaring pas tu dengan bodo nye myra pergi tanye anjing tu. "weyh anjing tuan ko mane" then anjing tu angkat kepale tengok tpat at muke myra. myra cakap dekat die " kau dah kenape pandang je aku? selalu bukan main nak bising lagi nampak aku. then myra nampak mate die berkace. alamak die paham ke pe myra cakap? adoi.
myra pelik 4hari tuan die tak de. mesti die tak makan. patut la die tak bangun and tak active macam selalu.
then myra masuk rumah myra suruh abang myra tengok anjing tu. abang kelua die tengok then die cakap kesian nye anjing tu. lembik sampai x larat nak bangun.
dengan selambe abg suruh myra ambil ikan mickey(kucing kesayangan myra yang gemok) then suruh bagi at anjing. myra tanye die balik anjing makan ikan ke? abg buat muke bodoh then said mane aku tau. sengalkan abg myra tu. haha
at last myra bagi die makan roti. hulur je roti dekt die terus die bangun and makan..
nampak sangat kau lapa. kecian kau anjing. mane la tuan kau m'hilang :(

terima kasih kerana membaca ^_^