Saturday, October 1, 2011

tunjuk blog dekat public now !

selame niyh blog niyh memang tak de yang follow
coz memang tak bagi orang tengok. now cube beranikan diri. lagi pun da devete yang lame2 tu. have fun !

terima kasih kerana membaca ^_^

andai dapat kembali ke zaman ini !



love them ! 

terima kasih kerana membaca ^_^

Pusrawi college please call me !

kalau u tak panggil i , i akan terus gemuk coz asyik mum ice cream je :)
membe myra semua da sambung study. myra pun sepatut nye  da sambung bulan 7aritu. tp kene postpone  bulan 10 pulak. now bile call pusrawi they said ujung bulan or awal bulan bulan 11. please la. myra da bored sangat. rindu nak semakkan otak dengan nota2 yang memeningkan tu ! please call me !

terima kasih kerana membaca ^_^

GEMOK !

see pipi bukan main bulat sekarang
actually berat da naik 10kg
dari 47kg . so kire sendiri la. mane tak nye berape bulan da duduk rumah. de kerje pergi berhenti. tak tahan kene push at tempat kerje punye pasal. now nak diet payah pulak. tapi kene set time sesuai juga untuk diet sebelum terlajak. go myra !!!

terima kasih kerana membaca ^_^

Abu Waqqas

macam mane nak mulakan ea. . myra kenal dengan waqqas ni coz gado dengan awek die. haha. (gelak jahat plak aku niyh) teeeeeetttt ! actually waqqas mude lagi dari myra. mude setahun je. ramai jugak la yang m'bantah kita orang couple. tp peduli ape aku. panjang cerite. de time myra cerite.

terima kasih kerana membaca ^_^

miz nana ____ i;m sorry

zue myra nak cakap tapi myra xnak singgungkan hati zue. myra saje tak nak angkat call zue . myra tau myra salah. but myra tak nak zue terus buat bende tu. myra kesian tengok along and cik siti. zue buda pandai. myra tahu semangat zue tinggi. capai cite-cite zue tu. tu yang myra dengar dari dulu. zue nak sambung balajar tinggi-tinggikan. go a head hunny . myra sayang kawan2 myra. myra tak tunjuk je <3

terima kasih kerana membaca ^_^