Thursday, December 1, 2011

tanda - tanda cinta semakin pudar

  •  Malas angkat telefon..
  • Taip sms pun pendek2 jer
  • Dengan orang lain dia boleh cakap ‘single’..!
  • Bagi alasan.'awak nie terlalu baik untuk saya.saya tak layak untuk awak.' masa ngorat kita dulu xda pulak timbul hal tu..!
  • Bila kita cakap “i love u” or "i miss u", dia balas ‘K” ja..?!!
  • Ada apa2 hal asyik cakap malas, malas, malasss ja..
  • Sudah pandai bergurau secara kasar n menyakitkan hati.
  • Dia dah x kisah kalau tak jumpa pun..sebulan x jumpa lagi bagus
  • Apa kita buat dah tak betul dimata dia.
  • Dia nampak kelemahan kita lebih dari kebaikan..
  • Dia dah tak kisah apa yang jadi pada kita
  • Susah nak senyum @ gurau2 macam dulu-dulu..
  • Dulu-dulu asal nak keluar dating jer mesti nak pakai baju matching..sekarang dah .taknak.. rimas  katanya..poyo plak dah katanya sekarang
  • Dulu boleh jer bergayut berjam-jam.. sekarang 5 minit pun susah,..katanya tak ade mood!   
     80% same dengan awak waqqas !
    renung2kan dan selamat beramal . i hope soo la waqqas.
    love you abang <3


credit : fb mari! tak tahu la sape punye ayat ni. lupe . sorry =(
terima kasih kerana membaca ^_^

0 join berceloteh :D: