Tuesday, December 6, 2011

sorry. saye tak pernah marah ..

i always do something amazing when no one's watching !

paham tak pe myra maksudkan? tak payah tau la . hmmmmmmmm. . myra nak cakap ni. myra tak pernah marah. tak pernak mara? tipu la. . tapi betul myra tak pernah marah pasal bende ni.

myra tak kesah if ade orang nak ikut style myra. . pe myra pakai or what. tapi yang myra marah die ubah perangai die pun sebijik macam myra. . owhhh! please! pe bende ni? be your self la. . namak fake sangat.

myra da lame perasan. tapi myra malas nak cakap. but bile ramai sangat yang bagi tau myra pasal ni. dorang cakap dorang da fedup ! >.<
myra rase myra kene tulis something at blog ni. and i hope die bukak and read! tengok bahase myra pun da tunggang langgang.

cik adek oi.. orang bukan suke kau buat peragai cam tu. orang menyampah la sayang. .
tah pe yang korang suke ikut myra pun myra tak tahu. haha. . myra ni memang peramah orang nye. kuat m'bebel. sampai mak ayah pun tak larat nak dengar. korang suke dengar eh? great la camtu =)

myra tolong sampaikan je sayang. hope sangat u cam dulu balik.
myra tak suke dengar orang mengate kamu.

lOVE YOU <3





terima kasih kerana membaca ^_^

0 join berceloteh :D: