Thursday, December 29, 2011

Revlon vs M.A.C


di sebabkan ramai yang tanye myra kenape myra selalu gune revlon kenape tak gune MAC ?
oke. hari ni myra nak cakap. myra rase ikut kulit orang asia ni kebanyakkan nye b'minyak or lembab.
myra gune revlon colourstay tu coz die tak b'minyak. setengah foundation slepas beberape jam die b'minyak. tapi revlon tidak same sekali.

tapi sebelum myra mulekan makeup. myra tanye tuan punye badan die nak yang mane. tapi myra lebih cadangkan revlon.
ade due pilihan. tu ikut kesesuaian kulit :)
ade banyak jenis. pandai la pilih.
semue terbaik :))





tapi if ade yang nak MAC myra ikut je. janji banyar :) haha
banyak jename ade. pilih je oke .


                              dalam beg ni. macam ade. pilih je. ape tema. nani myra buatkan oke ^_-


tapi if ade yang  mintak stange myra charge RM10 .
sebab paham2 la. stange  botol kecik pun dekat 2rat :))


^_^



terima kasih kerana membaca ^_^

0 join berceloteh :D: