Tuesday, December 6, 2011

owhhhhh! binatang ape tu !

oke ape yang dalam otak myra hari ni ? ofcoz myra tengah marah dengan die. memang la tak de fun. tapi agak2 la 2 hari langsung tak rety nak contact. tapi tak pe myra da kirim salam takziah at adik die,

sebenar nye nak cakap yang myra tadi belari and melompat2 macam berok da. sebab pe ehhhh!
sebab myra nampak tikus masuk rumah dari pintu belakang. and dari belakang jugak la myra lari sambil jerit " ayahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tikusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss! " di sebabkan jeritan myra tadi tu satu rumah panjat meje. hahaha. . memang kelakar giler. mengalabah masing2. .

ayah sorang jela yang pergi kejar tikus tu. tapi tak dapat. die lari tah kemane tah. . tapi myra sure dalam rumah lagi. that why dari tadi myra duduk atas sofa until now tak bangun2 lagi. huhhhh. . tido atas sofa jugak la malam ni =(

myra kau memang sengal lahhhh !
terima kasih kerana membaca ^_^

0 join berceloteh :D: