Sunday, December 25, 2011

:)))

otak myra ni dari dulu sampai sekarang ashik fikir bende yang da lepas. ape masalah tah. kadang2 meleleh la jugak air mate ni.

ape masalah aku ni? myra! bende tu da lepas kau da boleh abaikan da! *itu yang selalu myra cakap kat diri myra sendiri.

myra ade kawan. myra rase die tak pernah hargai kot membe die. oke myra malas nak contact.
lepas habis school die terus tak contact. myra ade la contact die. jumpe pun last time keje dulu. ade amai kawan pun tak gune tau if tak boleh tengok membe lebih dari die.

fine la ape kau nak cakap pun. nak kawan camtu2 jewla. nak rapat cam kat sekolah tu memang tak la.

semue orang busy la dengan hidup masing2 lepas sekolah. tapi takkan sampai contact tanye khabar pun tak bolehkan?

sedih? ofcoz sedih la. punye lame kawan last jadi camni kan. sorry la kawan. hidup aku no more membe .
orang cakap dari putus kawan baik putus dengan kekasih. tapi bagi aku bia putus kawan jangan putus kekasih.

aku bukan nak pentingkan BF aku. cume aku tak sanggup nak berkawan dengan orang yang cam tu.

sekarang hidup aku cukup member di tempat kerje . di kelas sahaje. bukan membe untuk selame nya. ade waqqas  da memadai untuk aku hidup.

 aku tak perlu teman ketawa coz keluarga aku da cukup buat aku ketawe :)

semoga berjaye wahai sahabat. di dunia dan akhirat.
semoga cita2 mu itu tercapai dengan jaya.
panjang umur kite jumpe lagi :)

^_^



terima kasih kerana membaca ^_^

0 join berceloteh :D: