Friday, December 23, 2011

7fakta myra !

wowowwww. . berape lame kau tak update ni myra? alarh relax arr. baru due harikan? yeke? tipu je. myra pun tak sure >.<

malam ni myra tetibe rase nak taip pasal perangai buruk myra ni.

wahhhhh! myra suke beli makeup banyak2 pastu simpan!! yeah tu lah hobi.

bukan ape myra suke makeup. tapi bile nak klua yu myra raase owhhh aku i tak makeup lagi cun sioootttttt!
perghhhhh! perasan gilerkan?

lagi satu perangai buruk myra.
oke myra memang boleh giler kalau namak bear  yang comel2 tu

wahhh giler hootkan? haha. . oke ni comfirm myra beli. sampai nak letak atas katil pun da tak tempat.
bile myra nak tido myra terpakse sepak semue bear myra ke bawah. haha. yang tinggal satu je. yang paling besar hadiah dari ayah tercinte. owh! tu pergi hostel wajib bawak.t ade yang tak tido seminggu nanti!

yang ke-3

perangai kebudak budakkan myra !
ehh myra kau tu da18tahun oke! ha tu yang mak selalu cakap la. mane tak nye. semue bende myra nak selagi tak dapat myra merengek sampai dapat! owh jangan salahkan myra oke. itu semule jadi.

yang ke-4
heiii! please lah jangan gedix!
oke peduli dan ape ? da memang myra gedix nak buat camne?
 owhhhh! tapi myra tak gedix dengan jantan oke. please la! huhhhhhh!

ke-5

woii! bapak sombong awek ni !
hahah. . awek ni memang sombong dengan boy oke!
tapi yang lain2 tu jangan camtu sekali. myra tak sombong la. cube tego mesti myra senyum punye.
muke myra memang nampak sombong. mate tu mahal!*haha
talk active ni :))

ke-6
makan banyak2 selagi kurus.
da gemok jangan makan langsung!
ha tu la sebab eh jadi tembam camni. nak buat camne? diet jela balik.

last ke-7
myra jangan la baran sangat.
oke2. myra memang baran. tapi bagi myra maki sekali je.
lepas 5minit comfirm cool balik :))


suke bace perangai buruk aku kan?!!!
oke bubye!

^_^



terima kasih kerana membaca ^_^

0 join berceloteh :D: