Thursday, November 3, 2011

excited lebihhh !

hari ni de interview at Lembage Hasil Dalam Negeri tapi mengapakan aku di sini?
hahah.. at kptm KL ha.. un9!! sebab interview postpone tengah hari nanti. so aku lepak sini dengan kakak aku. kebetulan die kne hantar dokumen at kolej die aku pun follow la. 

actully orang lain semue da sambung belajar aku je belum. dapat result bagus pun de je halangan aku nak sambung study. so bile Lembage hasil panggil for interview tak kan aku nak lepaskan peluangkan? 
so aku try. mane tau dapat aku boleh tangguhkan study aku. kerje kerajaan bukan senang nak dapat .

lagipun ayah yang galakkan aku pergi. ikut aku memang malas la. sebab otak pk nak study je.

betul jugak cakap mak. orang sambung study coz nak dapat kerje bagus. tp kalau aku dapat kerja bagus why not aku tangguhkan dulu pelajaran aku? untung2 aku dapat biasiswa untuk sambung belajar nanti. tak payah nak pk hutang macam abg aku tu. jadi sikit. hutung PTPTN bukan main banyak lagi.

takpe kali ni aku ikut cakap orang tue aku. kalau oke aku teruskan?

persoalan nye dapat ke? haha..
belum cube belum tahu right? so wait and see. myra boleh punye !!! 









terima kasih kerana membaca ^_^

0 join berceloteh :D: