Tuesday, November 8, 2011

bace jewla !



life is full of callenges .
being happy shouldnt be one of them !

why do i live like this. ashik fikirkan hati orang until i forget of to think myself :(
i do not want to argue about this again! bukan kau kesah pun kan?

aku diam malaz da nak cakap pape. aku cakap banyak kau cakap aku bising.
kau x fikir ke aku bising sebab ape? aku nak tengok kau senang. aku tak nak tengok kau susah kemudian hari. but ! what did u said? aku malas nk ingat da. .

know bile aku cakap aku bored. hidup macam hidup sorang2. kau cakap ape?
oke. awak single sekarang ! fine. aku x kesah.
da biase da. .
aku call kau petang td kau xjawap. nak tuntuk kepale ngn aku? memang aku tak layan la,
aku da mintak maaf nak poyo2 pulak.
tibe2 text cakap nak klua jewh? huhh. :)

thnks a lot !

saye tau awak cakap jewh tu, you do not have any intention of !

tapi xkan lah aku nak terhengeh2.
aku bukan jenis ppoan macam tu. kau pun tau. kecuali kalau salah tu memang salah aku !
tapi if ape yang awak cakap tu betul . memang awak niat cam tu.
saye terime!

terima kasih kerana membaca ^_^

0 join berceloteh :D: