Sunday, November 27, 2011

ahad ! jum operasi kecil-kercilan =)

di sebabkan myra da menyampah sangat! call orang macam orang tu tak de mulut nak jawap ! so myra de operasi baik punye . . jummm !


nampak tak? tak nampak bute la tu ! haha. . operasi buat sepah kecil-kecilan. .
*actully myra nak buat egg tard tart =)


wahh ! heaven abish myra. rajin betui kau ni. haha. ! memang myra suke buat bende camni. tapi yang jadi nye sekali sekale. yang tak jadi nye selalu ! opssss! kantoi sudahhhhhh !

niyh pastry die oke ! yang penting bukan myra buat. beli pastry yang da siap! senang je :)


cumell tak ? jum bakar die.

ngeee =) jadi lah !! jangan jelez nye.

memang myra buat banyak . tapi habis semue dorang makan. tinggal niyh je =)
korang tengok je ea =)


memang hilang bored myra buat bende alah ni je. makan sekali da muak! makan due kali nak makan lagi :)
weeeeeeee =)

terima kasih kerana membaca ^_^

0 join berceloteh :D: