Friday, November 11, 2011

11.11.11 ? ape tu?

Myra tak nak bising2 dekat MUKEBUKU tu. nak membebel dekat sini je :))

myra tak tahu la kenapa dorang sebuk dengan tarikh ni? kenape? tarikh ni nanti akan turun intan belian dari langit ke? ape bende je? tarikh jewla. number je. bukan ape pun.

bile turun tarikh cantik jatuh hari jumaat mesti macam2 stetment!
hari tu 'ring moon' pun macam tu jugak.  cube kite berfikiran positif sikit :D

if anak setan nak timbul pun relax jewla. selame ni bapak ngn mak setan kiri kanan depan belakang kite tak kecoh pulak? memang setan dari dulu keje die sesatkan manusia. so kite yang hidup ni teguhkan iman.
banyakkan pengetahuan.

hari kiamat? Allah sahaje yang tahu. nabi Muhammad pun tak tahu tarikh kiamat.
stetment yang dapat dari internet ni perlu di cari kesahihannye .sebab stetment yang datang dari internet ni kebanyakkannya datang dari orang yahudi yang cube secare halus untuk menyesatkan umat islam!

be carefull dengan information yang korang dapat. if korang terlampau percaye. bende ni yang boleh sesatkan kite :D

lagipun orang yahudi memang di lahirkan untuk jadi pandai and dorang memang delahirkan untuk m'jadi jahat!

sekiranye orang yahudi berbaik dengan orang islam bermakna mereka sedang mnyempah hari kiamat!

tengok at lua sane . de ke orang yahudi berbaik dengan orang islam? dorang sekse dorang bunuh ade la.

kitab the satanic holy is satan korang penah bace? penah jumpe? sape penulis nye? bapak setan ke? ape pun xboleh !


renung2kan lah..:))
terima kasih kerana membaca ^_^

0 join berceloteh :D: