Sunday, November 27, 2011

banyak rajin mau kongsi cerita !



oke! myra nak cerite pasal class paling besh. make up art ! sebelum ni myra study just for wedding and modelling. know myra keluar sikit lg modal untuk makeup art ! sikit la sangat dekat 2k jugak la.
seronok memang seronok la.

makeup art lebih mencabar coz mengunakan crativiti memang sampai sekarang myra hanco lg. still kene study hard. . modal untuk study pun sangat hard la :)


time class ni paling bosan !
                                                                        tapiiiiiii !

class ni terhebat la. . tu pondan bukan ppoan uh =)

tamat pengajian ni memang myra cari duit la. . class ni just untuk isi mase lapang je.
memang minat dari kecik ! so teruskan je :)


terima kasih kerana membaca ^_^

ahad ! jum operasi kecil-kercilan =)

di sebabkan myra da menyampah sangat! call orang macam orang tu tak de mulut nak jawap ! so myra de operasi baik punye . . jummm !


nampak tak? tak nampak bute la tu ! haha. . operasi buat sepah kecil-kecilan. .
*actully myra nak buat egg tard tart =)


wahh ! heaven abish myra. rajin betui kau ni. haha. ! memang myra suke buat bende camni. tapi yang jadi nye sekali sekale. yang tak jadi nye selalu ! opssss! kantoi sudahhhhhh !

niyh pastry die oke ! yang penting bukan myra buat. beli pastry yang da siap! senang je :)


cumell tak ? jum bakar die.

ngeee =) jadi lah !! jangan jelez nye.

memang myra buat banyak . tapi habis semue dorang makan. tinggal niyh je =)
korang tengok je ea =)


memang hilang bored myra buat bende alah ni je. makan sekali da muak! makan due kali nak makan lagi :)
weeeeeeee =)

terima kasih kerana membaca ^_^

Saturday, November 26, 2011

myra nak tunaikan nazar ni =)

hari tu time harimau muda lawan indon myra de cakap if Malaysia menang myra nak letak lagu 'selamanya harimau malaya' dekat blog . baru hari ni nak update ha. . sebelum ni tak de mud nak letak. nanti tak tunaikan nazar , mati nanti roh t'gantung pulakkan =)

ngee :) niyh harimau saya. import dari genting !
*import la sangatkan?haha


comell tak ? myra yang cumel ! bukan rimau tu >.<


 jum nyanyi ramai2 jumm ! indon2 sekalian mari nyanyi sekali jangan menangis nya bibik =)

selamanya harimau malaya

selamanya, selamanya,selamanya,
harimau malaya!
selamanya, selamanya,selamanya,
sokong Malaysia!
hey le le le le le le la
oohh, oohh
hey le le le le le la
Aaahh, aaahh
harimau malaya
harimau malaya
harimau malaya
harimau malaya
hey le le le le le le la
oohh, oohh
hey le le le le le la

inilah tanah tumpahnya darahku
negara pasukan biarlah hanya satu
harimau kami berlari laju,
belang nak tertanggal dari baju
harimau kami cekap gelecek
pertahanan lawan tumbang sederet
bila turun padang berumahkan gelanggang,
kalau berani mari bersandang
selamanya, selamanya,selamanya,
harimau malaya!
selamanya, selamanya,selamanya,
sokong Malaysia!
hey le le le le le le la
oohh, oohh
hey le le le le le la
Aaahh, aaahh
harimau malaya
harimau malaya
semua berlari hingga tiada keringat,
gol pertama untuk negara
kedua untuk pingat
bila atas padang main tak ingat,
tiap hantaran kemas
tiap gerak ligat
pernahkah ada harimau yang jinak
jawapannya tidak
semestinya lincah
penyokong ke stadium beranak-pinak
untukmu Malaysia kami ceria
selamanya, selamanya,selamanya,
harimau malaya!
selamanya, selamanya,selamanya,
sokong Malaysia!
hey le le le le le le la
oohh, oohh
hey le le le le le la
Aaahh, aaahh
harimau malaya
harimau malaya
hey, nari kita, semangat
hitam kuning terpahat
mari kita berjuang,
tempur berperang di padang
sekali lagi, maju lagi,
serang lagi, gagah berani sebati
tidak gentar
tenang, dengar sorakan gemilang,
harimau malaya pasti menang!
selamanya, selamanya,selamanya,
harimau malaya!
selamanya, selamanya,selamanya,
sokong Malaysia!
hey le le le le le le la
oohh, oohh
hey le le le le le la
Aaahh, aaahh
harimau malaya
harimau malaya !!!!!!

bukak video ni. then korang nyanyi la sampai lebam !
bubye c(:

terima kasih kerana membaca ^_^

Thursday, November 24, 2011

i'm really knew him that whyyy .....


i did not remove  his name in the about me :)
i do not dump our pictures in the facebook account !
i do not remove our pictures in my phone. !

Because I know in a few days we will be kind. just wait for just one defeat and our relationship will run smoothly again. single status on facebook semata - mata nak kenekan dia balik . Because he was change first !

blog ni? tempat myra lepaskan geram je. coz myra tahu die mzti bukak and read !  padahal myra tahu die nak suruh myra pujuk die balik. tapi myra buat tak tahu. mengamuk la pak cik waqqas tu. turus hensem jadi murad !
ape boleh buat. pak waqqas da tue :)

terima kasih kerana membaca ^_^

Tuesday, November 22, 2011

please la myra !


baru sekarang myra rase nak menangis ! i hate this feeling ! sumpahhh ! awak call saye semate2 nak cakap bende tu ? saye betul2 m'harapkan bende lain. thnks a lot la waqqas ! kau memang laki paling budiman dalam dunie . kau pertikaikan pe aku buat selame aku dengan kau? sumpahh sakit va bile kau tanye macam tu. baik kau tak payah contact aku. buat hancor hati aku je dengar.  HE MAKE ME DIE SlOWlY  !
terima kasih kerana membaca ^_^

Saturday, November 19, 2011

saye makin bersyukur :)


thnks pika :) cantik? haha. . buat myra kembang je.
kelebihan? maybe. . thanks god. . u orang yang ke-9 cakap camtu.
wahhh! siap kire. tu la myra. . sgt ingat bende2 tu. .






thnks misha. myra tak dapat bukak blog misha coz misha masukkan link myra.
hope myra bace entry niyh. . haha. . tak sangke ade yang sangup bukak blog ni  hari bace entry ea. .
love u more <3

niyh lg sorang mahluk tuhan paling seksi niyh. masukkan link myra. camne la myra nak searh?
hahah. . model?? nakkkkkkkk!!! tp myra da kembong. . boleh lagi ke?? nak jd model bra pulak. . haha.
mish uuuu!



terima kasih kerana membaca ^_^

indon menunjukkan kebodohan :)

check in dalam page ni. boleh tengok kebodohan inDOG ni :))

bende yang tak de , di ade2kan.

myra bukan nak cakap ape. bile di fikir2kan. . patut la banyak bale yang menimpe negare die. coz rakyat die tak tahu bersyukur. sesame islam pun nak ajak b'musuh. . otak yang tak cergas pelajaran yamg tak tinggi. ilmu yang tak banyak membuatkan rakyat nye mempunyai otak yang senteng :))
terima kasih kerana membaca ^_^

Friday, November 18, 2011

anak baru :)

haha. anak baru? hahhhh ! bile kau kahwin myra? opssss ! jangan salah sangke nye.
actually td myra kulua date dengan waqqas. then mak call . mak cakp myra , myra de dengar bunyi anak kucing x? ha?? tak de pun. then mak cakap cube tengok. pg td mak dengar bunyi tu dalam enjin kerete.
haaaa! myra balik2 terus carik. tp hujankan. tengok2 camtu je. pas uh xnampak buat tatau jewla.

petang myra tak puas hati lagi pergi check lg dalam enjin kerete. xde jugak.
atlast biler mickey balik duduk depan rumah . kucing sekor lg niyh kalam kabut pg dekat mickey.
bercium plak minatang ni. gatallll! so dari situ myra syak de something wrong some were dekat dengan paga uh. terpandang pulak postbox tu tbuak. myra terus check ! and akhir nye jumpe 2ekor babycat yang sangat cumell! soker warne mickey. sekor warne mak dye :)) mate tak bukak lg. tai pusat pun tak tercabut lagi.


tengok die tido... shttttt ! xmo bising :)




yeayy! dapat pengang. tapi mulut die sumpah bising !
mak balik2 terus tengok anak kucing tu. haha. .
terima kasih kerana membaca ^_^

Thursday, November 17, 2011

really love minatang :)

ini iekey saye ! dye mengantuk. tp myra kacau die jugak.
sorry syg!
myra sangat sayangkan kucing. kucing ni manje. if nak cakap kucing dekat luar tu garang kuat cakar. Bende tu standard la. die nak p'tahankan diri. takut sebenar nye.
niyh mickey myra. memang dari lahir myra jade die bagi susu botol. sangat manje and penakut dengan orang. tuan dye je boleh sentuh die. makan? xpayah cerite. 5,6 ekor ikan kembung sehari. tu pun xcukup die mintak lg. buat tatau sudahhh !
die nampak ikan tuuuu !

ops! tuan die yang over . hehe :)


********************





terima kasih kerana membaca ^_^

Sunday, November 13, 2011

paling tak suke baca blog yang .....

nampak tak? besar gamba uh. saje letak besar2 sikit :D


dulu time sekolah ade tak belajar sivik? mesti adekan??
time subjek sivik korang buat ape? ha ! tido??!! same la kite. . da abesh sekolah baru sedar diri myra ni biadap dengan cikgu ! im sorry :(. . hehe !

nak cakap bende ni. BAHASE! tolong la. blog awak tu public. semue orang boleh bace.
jage sikit bahase tu. tak sopan la dok maki hamun orang tak tentu pasal. ye ! myra tau korang mara. tapi bahase tu. . amboii. . ape pun tak boleh !

sayang la. muke cantik/hensem tapi bahase....... nanti laki/perempuan yang berkenan dekat awak terus reject! :))

BAHASE MElAMBANG BANGSE ! remember that !
terima kasih kerana membaca ^_^

Friday, November 11, 2011

11.11.11 ? ape tu?

Myra tak nak bising2 dekat MUKEBUKU tu. nak membebel dekat sini je :))

myra tak tahu la kenapa dorang sebuk dengan tarikh ni? kenape? tarikh ni nanti akan turun intan belian dari langit ke? ape bende je? tarikh jewla. number je. bukan ape pun.

bile turun tarikh cantik jatuh hari jumaat mesti macam2 stetment!
hari tu 'ring moon' pun macam tu jugak.  cube kite berfikiran positif sikit :D

if anak setan nak timbul pun relax jewla. selame ni bapak ngn mak setan kiri kanan depan belakang kite tak kecoh pulak? memang setan dari dulu keje die sesatkan manusia. so kite yang hidup ni teguhkan iman.
banyakkan pengetahuan.

hari kiamat? Allah sahaje yang tahu. nabi Muhammad pun tak tahu tarikh kiamat.
stetment yang dapat dari internet ni perlu di cari kesahihannye .sebab stetment yang datang dari internet ni kebanyakkannya datang dari orang yahudi yang cube secare halus untuk menyesatkan umat islam!

be carefull dengan information yang korang dapat. if korang terlampau percaye. bende ni yang boleh sesatkan kite :D

lagipun orang yahudi memang di lahirkan untuk jadi pandai and dorang memang delahirkan untuk m'jadi jahat!

sekiranye orang yahudi berbaik dengan orang islam bermakna mereka sedang mnyempah hari kiamat!

tengok at lua sane . de ke orang yahudi berbaik dengan orang islam? dorang sekse dorang bunuh ade la.

kitab the satanic holy is satan korang penah bace? penah jumpe? sape penulis nye? bapak setan ke? ape pun xboleh !


renung2kan lah..:))
terima kasih kerana membaca ^_^

Wednesday, November 9, 2011

kan saye da cakap :D

please promise me that no metter what happens you will never let go !
ayat tu da lame xdgr. tu time mule2 baru tangkap cintan dengan waqqas tu. tu pun after 4,5 month couple.
tatau la die ingat ke tak.


:)) kan myra da cakap his do no have any intention of !
know da berbaik da.

myra da kenal sangat perangai die. cakap je . lagi pun memang masing2 keras kepale ! ego lebih.
so better time fingt masing2 buat bodo and tak payah contact.
nanti da cool contact macam tak de bende yang jadi.
tu jewh yang selalu kite buat. if kite contact memang b'tekak jewlakan? :D
ape pun tak boleh !

tapi tak pe. janji happy !
umuahh ! sayang buchux waqqas !





terima kasih kerana membaca ^_^

Tuesday, November 8, 2011

bace jewla !



life is full of callenges .
being happy shouldnt be one of them !

why do i live like this. ashik fikirkan hati orang until i forget of to think myself :(
i do not want to argue about this again! bukan kau kesah pun kan?

aku diam malaz da nak cakap pape. aku cakap banyak kau cakap aku bising.
kau x fikir ke aku bising sebab ape? aku nak tengok kau senang. aku tak nak tengok kau susah kemudian hari. but ! what did u said? aku malas nk ingat da. .

know bile aku cakap aku bored. hidup macam hidup sorang2. kau cakap ape?
oke. awak single sekarang ! fine. aku x kesah.
da biase da. .
aku call kau petang td kau xjawap. nak tuntuk kepale ngn aku? memang aku tak layan la,
aku da mintak maaf nak poyo2 pulak.
tibe2 text cakap nak klua jewh? huhh. :)

thnks a lot !

saye tau awak cakap jewh tu, you do not have any intention of !

tapi xkan lah aku nak terhengeh2.
aku bukan jenis ppoan macam tu. kau pun tau. kecuali kalau salah tu memang salah aku !
tapi if ape yang awak cakap tu betul . memang awak niat cam tu.
saye terime!

terima kasih kerana membaca ^_^

Monday, November 7, 2011

raye haji kuu !!

oke ! macam biace la tiap2 tahun rutin myra.
pg pergi solat raye. balik solat raye baru gerak rumah nenek dekat balakong !

mak cakap kan cantik pakai shawl camni.
tp myra biase la. pagi jewla camni. pastu panas bukak la !

macam biase la. myra memang takkan tengok lembu kene sembeleh tu. nanti myra yang sedih lebih.
so myra lepak rumah nenek makan jewla. tu la punce utame badan myra naik tu.


oke see ! masuk je kerete nak pergi rumah mak long shawl da takde da.
oke one day ea myra. pakai tudung elok2 !

sampai je rumah mak long semue da tuka baju. myra je tak tuka.
myra juz carik bantal then tido. tak tau la kenape mate berat sangat !

bangun mak long da siap macak da. so???? so ?? makan lagi la !
myra gemok ! myra gemok !
hhaahaha..

atok tego pulak !
myra nape tok nampak myra da berisi ni? ke atok salah pandang? hari tu tok tengok myra halus kecik je. haha ! dengan selambe myra cakap alarh nanti myra kurus balik la. dont worry la atok ku sayang :D





















terima kasih kerana membaca ^_^

Friday, November 4, 2011

berbekalkan 3 ringit :D


fuhhhh ! lepas pergi interviewkan? ha myra pum merayau la.
mule2 pergi jusco setia wangse dulu. tp sebelum pergi ayah de bagi duet 30henget tok makan.
oke myra pun lepas interview lapa then pergi la carik makan dengan akak. .
takkan la makan  sampai 27 ringit an?
xde2. . actully makan akak yang payung ! heaven abis ha..

lepas tu pusing satu jusco. myra de la masalah perempuan skit.
di sebabkan tlampau sakit. macam2 ubat la myra beli. mbazir je pasal semue tu de at rumah. tp sakit punye pasal myra beli jugak la !

otway ke wangse walk :)

RM3.00 !!

dengan mbekalkan duit lebih tu tggl 3get je. myra pergi berhijrah ke wangse walk pulak. coz nak lepak dekat sikit dengan office mak. sementare nak tggu mak balik myra pusing satu wangse walk tu. tak kesah sangat duet tu. lagi pun naik keretekan? bukan naik bas. if naik bas myra da nangish tepi jalan da. heii pe pun tak boleh ! tp sempat gak singgah makan lg at NZ baru depan wangse walk tu. duit kakak la an.. thnks la akak ku !
at lembage Hasil !
tengok nak interview pun selambe je. tak cuak pun !

terima kasih kerana membaca ^_^

Thursday, November 3, 2011

excited lebihhh !

hari ni de interview at Lembage Hasil Dalam Negeri tapi mengapakan aku di sini?
hahah.. at kptm KL ha.. un9!! sebab interview postpone tengah hari nanti. so aku lepak sini dengan kakak aku. kebetulan die kne hantar dokumen at kolej die aku pun follow la. 

actully orang lain semue da sambung belajar aku je belum. dapat result bagus pun de je halangan aku nak sambung study. so bile Lembage hasil panggil for interview tak kan aku nak lepaskan peluangkan? 
so aku try. mane tau dapat aku boleh tangguhkan study aku. kerje kerajaan bukan senang nak dapat .

lagipun ayah yang galakkan aku pergi. ikut aku memang malas la. sebab otak pk nak study je.

betul jugak cakap mak. orang sambung study coz nak dapat kerje bagus. tp kalau aku dapat kerja bagus why not aku tangguhkan dulu pelajaran aku? untung2 aku dapat biasiswa untuk sambung belajar nanti. tak payah nak pk hutang macam abg aku tu. jadi sikit. hutung PTPTN bukan main banyak lagi.

takpe kali ni aku ikut cakap orang tue aku. kalau oke aku teruskan?

persoalan nye dapat ke? haha..
belum cube belum tahu right? so wait and see. myra boleh punye !!! 









terima kasih kerana membaca ^_^

Wednesday, November 2, 2011

lalalala !!!!


pukul 4pagi da niyh aku still ta boleh tido.
abu?? die kene tido awal esok nak skolah. 2 minggu lagi exam ! buat betul2 ea sayang. baru boleh jadi menantu Azlan !

saye sayang awak la . tatau la kenape saye sayang awak..
huhhhh ! awak gune minyak dagu eh?? haha
xde la. saye suke awak coz sikap awak yang dengil cam saye tu. NOT REAllY !
coz awak  bukan cam boy yang bersepah dekat luar sane tu.
xpe2 awak tido la saye nyanyikan lagu kite tu..
alarhhhh ! lagu tu la..  lagu kite selalu nyanyi tu ....tu pun sussah ke? alarh lagu ni :D



Berakhir sudah pencarian cintaku
Jiwa ini tak lagi sepi
Hati ini tlah ada yang miliki

Tiba diriku dipenghujung mencari cinta
Diri ini tak lagi sepi
Kini aku tak sendiri

Aku akan menikahimu
Aku akan menjagamu
Ku kan selalu disisimu seumur hidupmu

Aku akan menyayangimu
Kukan setia kepadamu
Kukan selalu disisimu seumur hidupmu

Tiba diriku dipenghujung mencari cinta
Hati ini tak lagi sepi
Kini, aku tak sendiri

Aku akan menyayangimu
Kukan setia kepadamu
Kukan selalu disisimu seumur hidupmu

Aku akan menikahimu
Aku akan menjagamu
Ku kan selalu disisimu seumur hidupmu

Ku kan selalu disisimu seumur hidupmu
Seumur hidupmu





tido nyenyak ea sayang ! umuahhh !

terima kasih kerana membaca ^_^