Tuesday, October 4, 2011

mysterious ! next door neighbor lost !

soo cute ! anjing die time kecik camni la :)
actually myra da tak nampak untie sebelah rumah da 4hari. risau jugak . yela takot die mati sorang2 dalam rumah ! huhu :)
yela die hidup sorang2 laki da mati last year. anak xde. die pun da tue.
so petang tadi myra tibe2 rase pelik coz anjing die senyap je. myra pun dengan selambe kua g tengok anjing tu. myra tengok die terbaring pas tu dengan bodo nye myra pergi tanye anjing tu. "weyh anjing tuan ko mane" then anjing tu angkat kepale tengok tpat at muke myra. myra cakap dekat die " kau dah kenape pandang je aku? selalu bukan main nak bising lagi nampak aku. then myra nampak mate die berkace. alamak die paham ke pe myra cakap? adoi.
myra pelik 4hari tuan die tak de. mesti die tak makan. patut la die tak bangun and tak active macam selalu.
then myra masuk rumah myra suruh abang myra tengok anjing tu. abang kelua die tengok then die cakap kesian nye anjing tu. lembik sampai x larat nak bangun.
dengan selambe abg suruh myra ambil ikan mickey(kucing kesayangan myra yang gemok) then suruh bagi at anjing. myra tanye die balik anjing makan ikan ke? abg buat muke bodoh then said mane aku tau. sengalkan abg myra tu. haha
at last myra bagi die makan roti. hulur je roti dekt die terus die bangun and makan..
nampak sangat kau lapa. kecian kau anjing. mane la tuan kau m'hilang :(

terima kasih kerana membaca ^_^

0 join berceloteh :D: