Friday, October 7, 2011

ci comot Mickey Mok !

see bile die dah baring atas sofa jangan kacau la
ini buchux myra. keje die makan tydo, makan tydo.
tu jewh. manje sangat dengan tuan die jewh. dengan orang lain die tak nak dekat pun.
makanan kegemaran mickey niyh ikan fresh. dia tak makan biskut macam kucing belaan lain tu.
tapi bukan semua ikan die makan. juz ikan kembung and pelaling je dan kene pastikan ikan tu tak b'bau. if b'bau die tak makan (diman kucing ni) maklum la da biace di manjekan.
berat die last myra tmbang 7kg. berat jugak la. nak angkat pun payah sikit.
tp yang besh pipi die tu boleh tarik2. cause lemak jewh je at pp ci comot niyh._______
habis m'bebel  :)

terima kasih kerana membaca ^_^

0 join berceloteh :D: