Friday, October 28, 2011

i'm A girl with aititude

that's your problem you care too much la myra !


jerawat punye pasal myra boleh gile. sanggup kelua duet beratus asalkan muke myra elok !

actually x kesah sangat pun kenape perangai camni. turun mak la tu.
dari kecik memang die jage sangat muke anak2 die ni.


ni lagi satu myra sakit hati la orang nak mengate myra bukan2.
setakat SPM kau yang m'bekalkan kau 3credit then masuk SEGI kolej tu and kau yang credit cukup2 makan 5credit tu  nak memekak dengan aku nak cakap aku bukan2 tak payah !

bukan sebab aku bangang aku tak sambung study lagi. tapi sebab pihak kolej tu yang bangang !
one thing if aku bangang aku tak dapat UPU UiTM ! kau ade?
jangan pertikaikan kenape aku tolak bende tu. aku tak minat. so buat ape aku nak teruskan?
aku nak sambung dalam bidang sains jugak.
yuran aku kau banyar ke? x kan? so tutup mulut kau. nyorok result kau yang xbrape nak laku tu !


jage tepi kain kau sendiri. aku tau pe aku buat. aku tau pe aku minat.
 aku tau nak rancang kehidupan aku. kau bukan tuhan ! bukan kau yang tentukan hidup aku.





terima kasih kerana membaca ^_^

Monday, October 24, 2011

busuk saye nak awak tahu !

Love is swift, sincere, pious, joyful, generous, strong, patient, faithful, prudent, long-suffering, courageous, and never seeking its own; for wheresoever a person seeketh his own, there he falleth from love.
kite selalu gaduhkan? tapi kite senang baik . kite selalu cakap nak putuskan? tapi kite tak kan boleh putus.
saye sayang awak. sye tahu dari mule kite b'same saye banyak sakitkan hati awk. saye suke kelua sane sini, melepak dengan boy. tapi tu semue saye. tapi lepas awak tegur saye tak buat da until know.
 banyak salah saye at awak. saye tahu saye banyak sakitkan hati awak dengan kepave saye yang cepat baran ni.

saye tak tahu kenape saye boleh dengan awak. saye ta penah kenal awak sebelum ni. nampak dekat sekolah pun tak penah. first time jumpe ape la lagi bukan saye pandang awak pun. sye pandang betine tu je.

tapi bile kite couple semue salahkan saye. konon saye rampas awak! tapi awak tahu yang sebenarkan? saye tak nak at awak coz awak dengan betine tu. awak yang cakap sanggup nak clash ngn die sebab die tipu awak. tp orang lain kutuk saye. ye saye lg tue dari awak. tapi saye bukan tue10,20 thun dari awak.
siap die orang boleh cakap sebulan due clash la tu. xde pun lepas saye habis sekolah.
konon nye coz saye ni play girl. kepale otax dorang la.

kite bahgiekan dulu. pg sekolah same2  , balik pun same. rehat makan bsuap lg.
saye tahu sbab tu dorang lg xsuke tengok kite. dorang jelez!

tapi bile saye abis sekolah mule la ashik nak gado. coz saye keje xd time untuk awak.
tp saye rehat dengan awakkan? saye tahu awak takut saye curang time saye keje. tp percaye la. saye xpernah curang. saye mengaku ramai yang kacau and test saye. tp awak boleh tanye dorang saye xpnh layan. maki pernah la. lagi satu awak tak suke saye kerje malam balik subuh2. cos malam saye keje dengan laki and saye sorang girl. tapi SUMPAH tak pernah mgatal. coz kerje saye t'lampau baynk sayang.

saye sayang awak walaupun awak banyak sakitkan hati saye.  tp standard la. mane penah orang xde salah paham. lagi pun kite due2 keras kepale.

awak menangis
awak text saye , awak tanye if abang mati anje boleh hidup x?
saye jawap boleh hidup atas kubur abang.
then saye call awak. saye dengar awak nagish bukan sikit2 , teruk. saye serbe salah. saye sedih sebab jawap cam tu. saye tanye awak kenape ni? awak jawap , abang mimpi anje mati, abang hidup sorang2. anje tinggalkan abang. jujur saye cakap saye terus nagish. dalam hati anje cakap. yaallah tenangkan la jiwe die. panjangkan la umur aku untuk m'jadi teman hidupnya. then anje cakap at awk sayang, anje ade ni. xmo nagish ea.  saye tak sangke yang awak perlukan saye begitu sekali.

saye tetap akan ade bersame awak. walaupun satu hari nanti saye akan jauh dari awak untuk mngejar cite2 saye. sampai mase kite akan cari jalan yang halal. insyaallah.


saye minta maaf atas segale dose yang saye lakukan sepanjang hidup bersame awk


terima kasih kerana membaca ^_^

Sunday, October 16, 2011

mintak sikit dapat heaven !


 cake make-up kit case MAC
and powder eye shadow


thanks for the gift !
umuahh! 

terima kasih kerana membaca ^_^

Saturday, October 15, 2011

kamu cantek honey !


Temukan kecantikan sejati pada diri kamu  kerana pada dasarnya perempuan diciptakan sebagai mahluk yang indah dan cantik. Jangan hanya karena merasa hidung Anda xmancung maka penampilan keseluruhan akan memiliki efek yang sama. Belum tentu teman Anda setuju dengan pendapat Anda. Ini pendapat yang salah dasn lebih pada pendapat secara psikologis "mengasihani diri sendiri". Manfaatkan apa yang ada di wajah Anda. Jika hidung anda pesek, biarkan saja apa adasnya. Dengan sedikit tipuan, hidung penyek boleh nampak lebih mancung. Apalagi saat ini pendapat mengenai kecantikan sudah sangat universal, dalam artian: apa yang dilihat bagus menurut ras tertentu belum tentu baik untuk ras lainnya. Jadi tidak usah berkecil hati jika Anda memiliki bulu mata yang pendek dan tidak lentik. Jangan menyesal jika memiliki bibir tebal dan gempal. Jangan minder hanya karena Anda berkulit hitam. Apa yang Anda anggap kelemahan justru bisa berbalik menjadi kelebihan. Yakinlah bahwa tidak ada satu pun perempuan yang sempurna. Ada kelemahan, ada kelebihannya. Satu hal lain yang harus dikecamkan: jangan sekali-kali membandingkan diri Anda dengan orang yang tidak sebanding atau orang yang tidak berasal dari satu kelompok. Misalnya saja membandingkan diri Anda - yang tingginya hanya 160 dengan minah saleh tu !
sakit la oii !

Jangan selalu memulai memikirkan kelemahan  yang ada pada wajah . Usahakan untuk berpikir sebaliknya, melihat kelebihan yang ada pada wajah terlebih dahulu. Mungkin you memiliki kelemahan pada kulit, tapi bulu mata you bagus. Mungkin tulang pipi you terlalu tinggi, tapi bibir you seksi. Mulailah selalu dari kelebihan tersebut. Ini akan membuat you  secara perlahan  menghargai seluruh bagian wajah yang Anda miliki!

fikirkan you paling cantik !


                                                                           ******

terima kasih kerana membaca ^_^

cinta lelaki :)



  1. Si dia bersungguh2 melakukan sesuatu utk kekasihnya dgn rela dan bukan kerana terpaksa.
  2. Si dia sentiasa ingin menghiburkan kekasihnya dan sanggup berubah demi menyenangi hati pasangannya.
  3. Si dia byk menasihati kekasihnya kerana si dia amat menyayangi kekasihnya.
  4. Si dia berusaha mengongkong kebebasan kekasihnya kerana perasaan cemburunya yang meluap2. (maksud: mengambil berat stiap apa yg dilakukn oleh kekasihnya)
  5. Si dia sentiasa takut kehilangan kekasihnya.
  6. Si dia sentiasa mengawasi pergerakan kekasihnya kerana si dia sentiasa berasa curiga jika kekasihnya dikacau lelaki lain.
  7. Si dia tidak suka ada lelaki lain rapat dgn kekasihnya.
  8. Si dia mudah merasa cemburu dan sensitif apabila kekasihnya tidak menumpukan sepenuh perhatian kepadanya.
  9. Adakalanya si dia seperti seorang anak kecil yang meminta perhatian kerana si dia mahu kekasihnya melayannya lebih dari org lain.
  10. Si dia menjadi org yg paling rajin dan sanggup membantu kekasihnya melakukan apa saja.
  11. Si dia pandai merajuk hati kerana ingin dipujuk dan dimanjai oleh kekasihnya.
  12. Si dia akan menggelabah apabila kekasihnya berjauhan daripadanya terlalu lama.
  13. Si dia sentiasa memastikan keselamatan kekasihnya.
  14. Si dia mementingkan kekasihnya daripada dirinya sendiri.
  15. Si dia kerap bertanya adakah kekasihnya mencintainya kerana si dia tidak mahu kasih sayang antara mereka menjadi luntur.
  16. Si dia tidak akan melayan perempuan lain yg tidak ada urusan penting dengannya.
  17. Si dia cuba meluangkan lebih byk masa dgn kekasihnya walaupun terpaksa mengorbankan masa dirinya sendiri.
  18. Si dia membanggakan kekasihnya di depan org lain.
  19. Kalau ditinggalkan oleh kekasihnya, si dia akan berasa serik dan tidak percaya dgn cinta perempuan lain namun si dia sentiasa mengharap kekasihnya kembali kepadanya.
  20. Apabila timbul org ketiga,si dia akan hilang akal dan sanggup berbuat apa saja untuk merebut kembali kekasihnya.
  21. Si dia menganggap kekasihnya sebagai org yg paling dipercayainya dan sanggup menyerahkan harta walaupun nyawanya sendiri.
  22. Si dia tidak akan berlaku curang kepada kekasihnya namun jikalau si dia berbuat demikian itu bererti hatinya belum 100% mencintai kekasihnya.
  23. Si dia sanggup menitiskn air mata demi kekasihnya..Bukan semua lelaki sanggup menitiskan air mata hanya untuk seorang perempuan. (Tidakkah anda terharu melihat seorang lelaki yg sanggup menitiskan air mata demi anda?)
                                                                                                                       majalah wanita

terima kasih kerana membaca ^_^

gewdix lah kau myra !


super bored ea myra.

oke. semalam satu bukan maen payah nak tido. dok guling2 kat atas kataiv myra yang sungguh empuk sambil peluk teddy sebesar waqqas hadiah dari ayah actually teddy tu.
*********
pukul9 pagi fun berbunyi2. huhhh. sape yang dok mengacau myra tido nyenyek ni.
comfirm la waqqas. owh ! ponteng skolah rupe nye. contoh pelajar cemerlang SPM2011 tu.
call ajak pergi TESCO ! biace la tu. mesti my future mother in low tu mintak beli barang.
huhhh ! malz nye nak bangun. tapi da sayang myra pujuk ajak jugak follow jewla. siap buat pmintaan tak nak mandy lagi. tp malang nye die suruh mandi jugak. hmm. . ikowt jewla :(
 lepas beli barang pe lagi kan? sarapan kek kodai mamak.
then balik la.
 ingat petang nak jumpe tapi apekan daye xde rezeki bile anak myra sorang tu balik.
kene la jage si comel yang baru dapat kaki tu.
tak reti duduk diam.

lepas ci kecik tido





 haha ! suke niyh . dok makeup.
 sape la take pict2 niyh?
haha. . encik Azlan la ! sape lagi..
oke2 myra da cantik da tu. stop la makeup tu. nanti pakwe lain usha taching buchux kau si waqqas tu :)


**********************************

terima kasih kerana membaca ^_^

Monday, October 10, 2011

the dark nite





xde keje la niyh. . kelua malam bute. dengan selekeh nye pergi pusing. duduk dalam kerete je. segan nak kelua. takut nanti urang ingat myra niyh orang giler pulak dengan rambut x t'urus niyh..

peace:)

terima kasih kerana membaca ^_^

Sunday, October 9, 2011

Isteri dalam pantang, bapa liwat bayi 23 hari



KUALA LUMPUR, 8 Okt — Berang isteri dalam pantang enggan melayan kehendak seksualnya, seorang lelaki berusia 28 tahun bagaikan dirasuk syaitan apabila sanggup meliwat bayi lelakinya berusia 23 hari di dalam bilik di rumah mereka di Taman Sunway, Batu Caves di sini kelmarin.
Laporan media menyebut lebih kejam apabila tangisan bayi malang yang menahan kesakitan itu langsung tidak diendahkan si bapa durjana, sebaliknya dia menjadi lebih rakus dengan bertindak menutup mulut anaknya itu menggunakan tangan dengan kuat, sekali gus menambah derita si kecil.
Bapa yang kejam itu berbuat demikian untuk mengelakkan tangisan bayi malang itu didengari isterinya yang ketika kejadian dilaporkan sedang berehat di ruang tamu rumah.
Dipetik Harian Metro hari ini, sumber polis berkata, tindakan keji dan kejam itu hanya disedari ibu mangsa berusia 39 tahun kira-kira pukul 4 petang apabila melihat mangsa tidak bermaya ketika mahu memandikannya.
“Si ibu terkejut apabila melihat bahagian mulut mangsa lebam. Pemeriksaan wanita itu kemudian mendapati bahagian dubur mangsa turut cedera.
“Dia mula curiga suaminya melakukan sesuatu yang buruk terhadap bayinya kerana sedar sebelum itu lelaki berkenaan bermain bersama anaknya itu di dalam bilik,” katanya.
Sumber berkata, tanpa pengetahuan suaminya wanita terbabit bergegas membawa mangsa ke sebuah klinik sebelum doktor mengarahkannya melakukan pemeriksaan semila di Hospital Selayang.
“Pemeriksaan doktor yang mengesahkan mangsa diliwat. Berang dengan perbuatan terkutuk suaminya itu, wanita itu membuat laporan di Balai Polis Selayang,” katanya lagi.
Sumber itu berkata, sebelum kejadian suspek mengajak ibu mangsa melakukan hubungan seks, namun wanita itu enggan kerana dia masih pantang kerana baru 23 hari melahirkan anak.
Lelaki itu ditahan malam kelmarin dan sedang direman selama empat hari.
Sumber juga berkata bayi itu berada dalam keadaan kritikal.
Ketua Polis Daerah Gombak Asisten Komisioner Abdul Rahim Abdullah mengesahkan penahanan lelaki berkenaan untuk membantu siasatan di bawah Seksyen 377 Kanun Keseksaan.
                                                                                                                                 
                                                                                                                                 The Malaysian Insider

terima kasih kerana membaca ^_^

Saturday, October 8, 2011

menangis la

I'm gonna smile like nothing's wrong,
talk like everything's perfect,
act like it's just a dream,
and pretend he's not hurting me.

hiportkrit tak aku?


and
Cry your heart out, let it all go. Cuz remember, after every tear, comes a rainbow !

kekuatan !

 unik nye kaum hawa .
aku tak mudah menangis kecuali hati betul tidak tahan dan tidak kuat untuk b'tahan.
menangis hanya untuk mengeluarkan separuh beban yang ade.
dan setelah menangis muncul kekuatan dan kecekalan.

so, jangan nak b'main dengan perempuan. sekali hati da cekal. die tidak akan peduli dengan tamparan yang kaum adam bagi atau ugutan.

mental kena kuat la myra oii !



terima kasih kerana membaca ^_^

pengalaman kerje at Tesco ! huhhh


minah tesco tuuuuuu !

kerje? at tesco? tak nak aku! buat segan jewh !
2la word myra time kakak suruh pergi mintak kerje dekat situ.
at last mintak jugak cause baru tahu susah nak dapat kerje.
kerje at tesco? besh la. tp penat nye YAAllAH. nak tersabut la kaki di buat nyew.
actually myra kerje di dipartment hard line ! puake punye dipartment.
patut la bile orang tanye keje dprtment ape then myra jawap hard line semue suruh tuka dipartment.
rupe nye memang hard line orang yang betul kuat je bley keje lame dekat situ. patut la semue laki jewh team myra. selamat de staf bawu kak iza . memang bos carikan partner tok myra la .
ha.. ngatkan keje bley diet lupe nye x. kerje kuat. makan pun kuat la. tp xgemuk pun tyme keje. keje bagai nak rak pulak
ha tengok perangai tu. makan sopan sikit myra !
iyh la keje de time free ckit makan. sentiase lapa jewh..
*****
myra  behenti keje lepas 4 bulan keje. fedup dengan bos juling yang tue gatal nak kawin budak 18tahun. myra la tu. bodo nye orang tue. report at bini kau tau la. !
________________________________________________________________________________


terima kasih kerana membaca ^_^

sometimes I wish I was a little kid again

 nak jadi baby balik . nanti myra nangis mesti semua orang nak pujuk.
hmm. nape mak buat macam ni? kenape dengan mak? pe yang salah nye myra ni dekat mat mak?
mak bile mak pergi kerje myra tunggu mak balik. tapi bile mak balik myra rase nak suruh mak pergi keje blek. mak paham tak pe myra maksudkan?
myra tak paham pe masalah mak.
pe lagi mak tak puas haty dengan myra? semue myra da buat. celik je mate pagi2 myra kemas semue bende at bawah tu yang anak2 mak yang bagus tu spahkan.
mak myra da smangat siap hari ni mak. hari minggu je kite kelua same. tapi pagi2 mak da buat myra hilang sabar. mak m'bbel bukan2. carik tudung mak yang hilang tu pun mak cakap myra yang ambil. mak pakai pulak myra tudung? at last tudung tu mak jumpe dekat dalam beg mak kan?
then mak turun bising2 cakap rumah sepah myra buat keje. eh mak ,mak balik kerje de mak nampak sepah x? de tak mak? if esok pagi tu sepah that mean bukan myra xkemas rumah . tapi orang yang balik petang tu yang sepahkan rumah.
mak bising gelas , botol air sepah. mak tu mak yang buat . da makan main campak je. yela dalam rumah ni kan de orang gaji. nanti myra la yang kene buat semue tu. mak cakap kuali at dapo tu bsepah. mak myra masak tu pun tok anak kesayangan mak tu la. nanti tak masak cakap myra macam2. pe problem mak?
 sampai hati la mak lukekan hati myra camni sekali.
pergi la mak kelua dengan adik and kakak. bia myra duduk rumah niyh sorang2. lagipun myra da biase duduk rumah ni sorang2.
myra duduk rumah ni sorang mak. myra carik abu die offkan fun. myra nak mengadu. myra menangis teruk sebab mak. at last myra tak dapat luahkan dekat sape2 myra mengadu dekat blog niyh taip sambil m'curah2 air mate.
 ***
tibe tibe fun bunyi. myra ingatkan abu. rupe nye ayah. myra da agak mak mesti mengadu dekat ayah. myra takut nak jawap. takut kena marah je. tapi jawap jugak     
myra :'hello'
ayah : myra  kenape niyh?
myra : myra tatau la yah. malas nak cakap.
ayah : pe masalah mak tu?
myra  : myra tatau. myra tak paham mak tu kenape. (menagis bagai nak rak. cmfirm ayah paham pe aku cakap)
ayah : mak da pergi ke?
myra : da
ayah : de pape ke nak makan dekat rumah tu?
myra : pandai2 la myra nanti.
ayah : okey. da la . jangan nangis. biase la mak kau tu.
__________________________________
ayah pun paham pragai mak tu macam mana .
da la. penat pk sal bnde niyh. derhake? hmm. bukan salah aku !

                                

terima kasih kerana membaca ^_^

Friday, October 7, 2011

ci comot Mickey Mok !

see bile die dah baring atas sofa jangan kacau la
ini buchux myra. keje die makan tydo, makan tydo.
tu jewh. manje sangat dengan tuan die jewh. dengan orang lain die tak nak dekat pun.
makanan kegemaran mickey niyh ikan fresh. dia tak makan biskut macam kucing belaan lain tu.
tapi bukan semua ikan die makan. juz ikan kembung and pelaling je dan kene pastikan ikan tu tak b'bau. if b'bau die tak makan (diman kucing ni) maklum la da biace di manjekan.
berat die last myra tmbang 7kg. berat jugak la. nak angkat pun payah sikit.
tp yang besh pipi die tu boleh tarik2. cause lemak jewh je at pp ci comot niyh._______
habis m'bebel  :)

terima kasih kerana membaca ^_^

rendah hujan bersama abu waqqas :)

cacing tu tak de la rupe macam ni.
cacing tu m'jijikkan !!
haa.. ujan bukan main lebat. tapi kiteorang klua lambat sikit tunggu ujan rede. semate mate untuk beli cacing dekat kedai haiwan at semenyih tu.
actually cacing tu untuk ikan kesayang my father in law. ha ! perasan !
lepas beli cacing ape lagi lepak kodai mamak la. tp tak take pict lak td.
tatau la kenape.
selalu mzt take nye. maybe cause ujan and t'lampau sejuk.
acually myra demam and bucux myra tu tak bagi ikot cause hujan.
tapi da myra ni gedix orangnye. memang nak mengekor jewla.
waqqas? dye xkan boleh tolak permintaan myra cause if die tak bagi mesti myra taching ang merengek la.
habbit tu !

terima kasih kerana membaca ^_^

Thursday, October 6, 2011

kenape suke cakap macam2 pasal myra? patut ke?

itu jewh yang mampu myra cakap dekat orang yang busuk hati busuk ketiak !
dok menyemak dekat FB tu and bajet hot. weyh aku kenal kau pun tak tau. so jangan lah dok kutuk orang sane sini. maybe la kau pernah nampak aku. but ape aku buat and pakai , aku tak pernah minta duet mak bapak kau. and kalau la aku salah mak ayah aku yang akan tegor aku dulu. so watch your mouth cheep!

terima kasih kerana membaca ^_^

perlu ke tarik orang ke blog ?

ofcoz la bagi myra tidak same sekali !
cause what?
cause myra rase ni secret life myra. tapi kalau orang tengok tak kesah sangat pun .perepek la kau myra !
annoying @_@


terima kasih kerana membaca ^_^

Tuesday, October 4, 2011

miss you




i want to go back to this period
i want to with him all the time as before.
i was very sick for our collective memories in time I was in school.
kalau la kite sebayekan.. hmm
just redha jewh..
Iloveyou <3

terima kasih kerana membaca ^_^

convocation abang :)





tengok  bukan main happy lagi dorang convo !
actually convo niyh last year. tapi baaru nak update. haha. sje jewh tengok abang conve aku jadi berkobar2 nak belajar. muke masing tersengeh2 jewh.
happy sangat la tu 3tahun belajar at last habis jugak.
so myra nak sambung belajar tinggi2 and nak convo 2,3 kali. baru besh !
__________________________________

terima kasih kerana membaca ^_^

mysterious ! next door neighbor lost !

soo cute ! anjing die time kecik camni la :)
actually myra da tak nampak untie sebelah rumah da 4hari. risau jugak . yela takot die mati sorang2 dalam rumah ! huhu :)
yela die hidup sorang2 laki da mati last year. anak xde. die pun da tue.
so petang tadi myra tibe2 rase pelik coz anjing die senyap je. myra pun dengan selambe kua g tengok anjing tu. myra tengok die terbaring pas tu dengan bodo nye myra pergi tanye anjing tu. "weyh anjing tuan ko mane" then anjing tu angkat kepale tengok tpat at muke myra. myra cakap dekat die " kau dah kenape pandang je aku? selalu bukan main nak bising lagi nampak aku. then myra nampak mate die berkace. alamak die paham ke pe myra cakap? adoi.
myra pelik 4hari tuan die tak de. mesti die tak makan. patut la die tak bangun and tak active macam selalu.
then myra masuk rumah myra suruh abang myra tengok anjing tu. abang kelua die tengok then die cakap kesian nye anjing tu. lembik sampai x larat nak bangun.
dengan selambe abg suruh myra ambil ikan mickey(kucing kesayangan myra yang gemok) then suruh bagi at anjing. myra tanye die balik anjing makan ikan ke? abg buat muke bodoh then said mane aku tau. sengalkan abg myra tu. haha
at last myra bagi die makan roti. hulur je roti dekt die terus die bangun and makan..
nampak sangat kau lapa. kecian kau anjing. mane la tuan kau m'hilang :(

terima kasih kerana membaca ^_^

Sunday, October 2, 2011

stupid dam ! dam !

tolong la weyh stres aku dengan kau niyh ! otax senget ! giler !

terima kasih kerana membaca ^_^

Saturday, October 1, 2011

tunjuk blog dekat public now !

selame niyh blog niyh memang tak de yang follow
coz memang tak bagi orang tengok. now cube beranikan diri. lagi pun da devete yang lame2 tu. have fun !

terima kasih kerana membaca ^_^

andai dapat kembali ke zaman ini !



love them ! 

terima kasih kerana membaca ^_^

Pusrawi college please call me !

kalau u tak panggil i , i akan terus gemuk coz asyik mum ice cream je :)
membe myra semua da sambung study. myra pun sepatut nye  da sambung bulan 7aritu. tp kene postpone  bulan 10 pulak. now bile call pusrawi they said ujung bulan or awal bulan bulan 11. please la. myra da bored sangat. rindu nak semakkan otak dengan nota2 yang memeningkan tu ! please call me !

terima kasih kerana membaca ^_^

GEMOK !

see pipi bukan main bulat sekarang
actually berat da naik 10kg
dari 47kg . so kire sendiri la. mane tak nye berape bulan da duduk rumah. de kerje pergi berhenti. tak tahan kene push at tempat kerje punye pasal. now nak diet payah pulak. tapi kene set time sesuai juga untuk diet sebelum terlajak. go myra !!!

terima kasih kerana membaca ^_^

Abu Waqqas

macam mane nak mulakan ea. . myra kenal dengan waqqas ni coz gado dengan awek die. haha. (gelak jahat plak aku niyh) teeeeeetttt ! actually waqqas mude lagi dari myra. mude setahun je. ramai jugak la yang m'bantah kita orang couple. tp peduli ape aku. panjang cerite. de time myra cerite.

terima kasih kerana membaca ^_^

miz nana ____ i;m sorry

zue myra nak cakap tapi myra xnak singgungkan hati zue. myra saje tak nak angkat call zue . myra tau myra salah. but myra tak nak zue terus buat bende tu. myra kesian tengok along and cik siti. zue buda pandai. myra tahu semangat zue tinggi. capai cite-cite zue tu. tu yang myra dengar dari dulu. zue nak sambung balajar tinggi-tinggikan. go a head hunny . myra sayang kawan2 myra. myra tak tunjuk je <3

terima kasih kerana membaca ^_^